on ollu taukoo taas blogista ja vähän meinaan käsitöistäkin.. "rempattiin" nimittäin makkaria.. maalattiin ja sit tulee lisää "kirjahyllyjä" ja sit paras kaikista: UUSI SÄNKY! ihanaa on ollu nukkua melkein viikko jo uudessa jenkkisängyssä, vaikkakin se on joutunut olemaan keskellä olohuonetta.. *heh* mutta huomenna viimeiset hyllyt seinään kiinni ja sänky ynnä muut kalusteet paikoilleen!!! <3 oon niin koti-ihminen ^_^

 

mutta sitten noista käsitöistä... muuttuu nekin.. :)

eli anoppi saakin synttärinään lyhyen fifi2:n novitan sissystä, on päättelyitä vaille valmis.. (kuvaa jossain vaiheessa)

kaveri saa ens viikolla lahjaksi silmäpakohihat ullaneuleen ohjeella ja ehkäpä kaveriksi valoannista virkatun tähden (jonka saisi hakaneulalla vaikka laukkuun kiinni).. :) alunperin ajattelin jotain ihan muuta, mutta kun hänen sisustussuunnitelmansa muuttuivat ja näin valmiin asunnon, niin ei ne oiskaan käyny sinne.. siis mitä ensin ajattelin..

joululahjoiksi tulossa:

* aloitettuna 4 erilaista kaulahuivia, 2 aminekoa, tossut.. (oliko niitä muka oikeesti noin vähän... ööö..)

* odottaa tekoa: 3 amigurumihahmoa, kaulahuivi, kolmiohuivi, kämmekkäät, 3 lasten sukat, 3 pehmonallea/pupua neuloen, 2 tossut (toiset neuloen, toiset fleecestä), saapasvillasukat... ja ideoita tulee koko ajan lisää! kun ois vaan aikaa.. lankaa kyllä on  x)

 

muuten vaan kesken:

* itelle räpikkäät, kotisukat ja pitkät palmikkosukat

* yhdet tilaussukat vaiheessa ja toiset kokonaan aloittamatta (ja tilausta olisi vissiin parille vielä lisää)

* mies tahtoo toiset Nallesta neulotut sukat, kun ihastui noihin mitkä tein, eikä oo oikein malttanu muita sukkia enää pitääkään! <3 täytyy siis nekin jossain vaiheessa toteuttaa, onneks ihan perussukat..

 

niin ja ps. olin tiistaina jumbossa tapaamisessa ja oli tosi mukavaa jutella toisten kans.. ja koukutuin marin esittelemään nauhantekoon semmoisella puisella "haarukalla".. täytyy pyytää, josko ukki tekis vaikka pukinkonttiin mulle pari semmoista.. ;)