piirtäkää rasti seinään, sain kaksi eri projektia eilen valmiiksi :) kahdet säärystimet:

1047394.jpg

siniset tilauksesta, 7veikkaa (raita), meni melkein koko 150g kerä ja 4 puikoilla. lähtivät jo postiin! :)

punaiset itselle novitan karusellista, meni reilu kerä (siis vajaa 1,5 kerää), 8 sukkapuikoilla! melkoset halot oli käyttää, mutta nopeesti kyllä tuli jälkee x)

ja sit yksi vaiheessa-kuva (näitä projektejahan ois kuvattavaksi vaikka kuinka, mutta tässä nyt yksi):

1047395.jpg

Autere-huivi (pukinkonttiin) nalle colorista, tätä sain eteenpäin eilen Priiman tapaamisessa (ja kiitos vieruskaverille lankasotkun selvittelyavusta). inhottaa ku nykyään novitan kerät on niin "sotkusia", ettei niitä oikein voi enää neuloa sisältäpäin.. melkein pitäs kaikki ensin itte keriä kunnon kerille... ei vaan aina jaksais.. tää autere on kyllä myös ihan loistava "nettineule", eli sitä pystyy neulomaan samalla kun surffaa netissä (miten niin viihdyn liikaa koneella). lueskelin jossain välissä, että aika moni osaa lukea samalla kun neuloo, joten ajattelin ensin harjotella netin avulla. tosin totesin, että ehkä kirjaa on jopa helpompi lukea, kun ei tarvis klikkailla joka välissä.. pitäs vaan jostain saada joku teline kirjalle... kertokaa, jos tiedätte jotain ratkaisua! :)

kerroin innoissani miehelle, että ansaitsen plussamerkintöjä, koska olin neuletapaamisessa lankakaupassa, enkä ostanut yhtään lankaa! sit hän ovelana kysyi, että ostinko jotain muuta kun lankaa... damn, se tuntee mut liian hyvin.. eli ostin kahdet pyöröt, toiset näkyy tossa huivikuvassa, mukaan lähti sekä 3mm että 4mm 80senttiset... molemmat tarpeeseen, eli 3 tuohon autereeseen ja 4 alpakkahuiviin :) en tiiä onko nuo bambua vai mitä, kun ei paketissa sanota. mutta voin nyt jo kertoo, että ihan loistavat ovat! sellaiset kunnon lötköt! eli "kaapeli" on joustava ja suoristuu heti kunnolla (toisin kuin monissa muissa1). tuntuukin enemmän joltain ohuelta letkulta kuin mitä umpikaapelilta. kerrankin tosi hyvä ostos tarpeeseen *virn*

1047427.jpg

niin ja tässä vielä huono lähikuva huivista, siihen tulee tuollaisia "lenkkejä", mutta ne näkyy huonosti, kun ei oo pingotettu vielä (tässä vedän sitä leveemmäksi, siksi ei niin tasainen jälki)... tuntuu yllättävän pehmeeltä just noitten lenkkien takia, tulee "ilmavampi". :)

1047398.jpg