Upeeta ja mahtavaa, mä sain vihdoin puhelimesta kuvat koneelle... Eipä tässä muuta varmaan, kuin pikkuhiljaa esittelemään vanhoja ja uusia tekeleitä... :D

Kesällä hyvä ystävä Anna meni naimisiin ja kun pukeutumisohjeena oli, että kaikilla vierailla pitäisi olla jotain vihreää, niin olin hukassa, sillä eihän mun garderobiin kuulunut muuta vihreää kuin yksi jenkkihuivi... x) Noh viisaana plikkana sitten päätin virkata laukun... Ja tämmöinen siitä sitten tuli (perusidea esim. Stitch'n Bitch koukussa kirjasta, mutta tein suoraan "suljettuna") :

Koristeena ketjusilmukkanyöri pujoteltuna ja Erika Knightin Koukussa Virkkaukseen kirjasta asustekukka. Vuoritin vielä oikein kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, ettei meikkikynät ynnämuut pistä läpi... :D

No sitten lankaa jäi vielä jäljelle ja muutenkin tuli olo, että jotain muutakin vihreää pitäisi olla, ettei laukku ihan orvoksi jäisi...

Valkoiseen hiuspantaan pikaliimalla kiinnitin virkatun kukan ja noita softis perhosia joita löysin askartelukamoistani... Ja ekaa kertaa käytin nappeja koristeena... Ihan kivat tuli mielestäni... Nuo irralliset on rannekoristeita, yksi itselleni, toinen virheä morsiamelle ja violetti toiselle ystävälle, jolla oli nimipäivä juuri tuona vihkipäivänä, joten yllärimuistiainen hänelle... :)

 

Sitten kesällä juhlittiin kerralla Miehen lasten synttäreitä, vaikka ovat usean kuukauden erolla... Mutta siis jotain lahjaa piti nopeahkolla aikataululla ideoida (tai siis halusin, ei ollut pakko, mutta mieluummin annettiin itse tehtyä kuin kaupan massatavaraa).

Neiti 2v sai tämmöisen pupun (koukussa virkkaukseen kirjasta, ohje mielestäni vähän outo, mutta en jaksanut alkaa soveltamaan):

Neiti 4v taas sai kellohameen, kun oli ihastellut minun 50's mekkojani:

 

Tässäpä näitä kesäisiä tekosia, ensi kerralla jo vähän talvisemmissa merkeissä... :) I'm back in the business, ya know... ;)