Siis kuvia.. Ainakaan tällä kertaa.. :(

Mutta, ajattelin mainita muutaman asian.. :) Tuo aikasemmin mainitsemani skräppikirjanen valmistui ihme kyllä ajallaan ja on jo uudella omistajallaan, siitä ei varmaan tuukaan kuvia, on senverran henkilökohtaisia sisältöjä.. ;) Mutta tehtyinä ovat myös

* pari pientä pörröistä "laukkua", kahdella langalla virkattuja Novitan Havaiji (ilmeisesti jo lopetettu) + tango/tango fani (toisessa siis tango ja toisessa fani). Toinen itselle ja toinen kaverille.

* virkattu stetsoni (stitch'n bitch ohjeella) josta tuli aivan liian pieni ja piti purkaa *mietinnässä miten teen siitä siististi vähän isomman*. Kaveri haluaa myös samanlaisen mutta erivärisen. Lankana tennessee (mun punainen, kaverille musta).

* ihan perusmustat villasukat rakkaalle VPK-hommiin saapassukiksi 7-veikasta.

Keskeneräisiä, mutta hyvällä mallilla ovat

* barock'n roll- "jakku" (virkattu s'n b ohjeella) beigestä tennesseestä

* EA-laukku (punavalk., myös s'n b) 7-veikasta (siis ns. käsilaukku, ei ea-tarvikelaukku, mut voishan sitä virkata autoon oman ea-paketin ^^)

* villasukat isosiskon kaverille 7-veikan punaisesta raitalangasta ja muista jämistä :) kokeilin ekaa kertaa kärjestä neulomalla, ja ihastuin tyyliin, ainakin reissussa paljon helpompi kuin perinteinen tapa ^^

* Teddy Galaxysta pieni keeppi s'n b-ohjeella (virkattu)

Jäähyllä

* se jumppamattopussi, ei oikein innostanu..

* kirjonnat, kun toi virkkaus nyt iski oikein kunnolla vaihteen päälle.. mutta jos/kun lähden mökille, niin sinne lähtee vain kirjomuksia mukaan. :P

Muita "löytöjä"

* amineko kissan (virkattu) ohje löytyi ihanitsestä, pakko tehdä jossain välissä kunhan keksin sopivan langan.. Ehdotuksia otetaan vastaan :)

* reisimittaisten villasukkien ohje löytyi myös ihanitsestä :) pakko tehdä syksyksi ^^ siis palmikkokuvioiset isoveljestä tehdyt :)

* maalla tongin edesmenneen mummoni "jäämistöjä" ja oishan siellä ollut paljon kivoja ristipistopaketteja ottaa mukaan, mutta tyydyin ottamaan vain kolme jo ihan senkin takia, että olin junalla liikkeellä.. Mukaan tuli yksi liina (n. 55x55cm), jossa kukkia linnunsilmäpistoilla ja varret ristipistoilla (ihan semmonen "mökkiliinan näköinen", söpö), taulu jossa on kolme tiaista ja omenakori (n. 24x30cm), taulupari jossa toisessa perhosia ja toisessa kukkia (n.23x23cm).

Että semmosta tällä kertaa.. Niin ja askartelusta on kolahtanut toi leimailu ^^ Kortteihin on jo kummasti ilmestynyt mustetta ja oon jo hommannu muutamat leimasimet :P