Paljon olen koittanut neuloa kaikenlaista ja hieman virkatakin, ja jotain on jo tehtynäkin ja paljon tekeillä. Mutta en voi ainakaan kertoa täällä mitä menee kenellekin ja projekteista ei muutenkaan pahemmin speksejä tule, mutta tässä kunhan aikaiseksi saan, niin kuvin tulen kyllä esittelemään työt ja linkit mahdollisiin ohjeisiin laittamaan.

Muuten on paljolti aika kulunut töissä ja sitten toisen rakkaan harrastuksen, eli karaoken parissa (tosin sielläkin olen ihmisten  ihmetykseksi neulonut jo parit sukat ja kaulahuivin jne....) :D Ja tärkeimmän seurassa: Kivasta Pojasta on sukeutunut varsin varteenotettava aviomieskanditaatti. Että sen verran vakavissaan, mutta kiire ei silti kummallakaan ole.

Ja niin, kotonakin olen jotain saanut aikaiseksi, sain ostettua hyllyjä halvalla lopettavasta liikkeestä ja muutenkin hieman sitten purettua muuttolaatikoita. Sänkyä ja sohvaa ei siltikään vielä ole kun ei ole ollut varaa niitä ostaa... Mutta kaikki aikanaan. :)

I've been knitting and crocheting a lot lately. Something already FO, a lot UFO's and more in mind. But I can't tell here what goes to whom (but in Rav I can ;) But I'll post pics about them and if the pattern is online, I'll link them too.

Otherwise my time has been eaten up by work and my other dear hobby, karaoke (though I've been knitting in the karaokebar too, at least 2 pairs of socks, scarf etc....) :D And then i have been with The Most Important: Nice Boy turned out to be really potential husband canditate. So that tells you how serious it is... But we're in no hurry.

And I've been able to get something done in Home too. I got shelves really cheap at one closing store. And them I've been able to unpack a lot of moving boxes. I still don't have a bed and a couch, but all things in their time.... When I'll have the money. :)