tosiaan.. joulumieli on jo itsellä ollut pitkään, mutta kummallinen tuo pikkujoulumieli, joka tuntuu saavuttavan suuren joukon ihmisiä näihin aikoihin.. mua ei kylläkään ja onneksi ei ole mitään "firman kekkereitä" tiedossa, en menis vaikka olis.. mutta mies lähti hummailemaan pikkujoulutunnelmissa ja tietäähän sen, että tappiin asti siellä ollaan. mutta eipä tuo haittaa, saanpahan neuloa ihan rauhassa ja nauttia tee"kupposia" netin ja tv:n seurassa.. ;)

1065852.jpg

(kuva on tumma, mutta tällainen näkymä on ihana kun istuu soffalla ja neuloo. kuvassa näkyy muuten "tarvikepussukkani", josta löytyy pikkusakset, mittanauha, päättelyneula, silmukkamerkkejä jne jne... ja tuo kalenteri on käsityökalenterini, johon melkeimpä päivittäin laitan ylös töiden etenemisiä, aloituksia ja valmistumisia, ja tietty tapaamiset ^.^)

1065851.jpg

meillä ei kovinkaan usein juoda kahvia, mutta kerran kaffenkeitin kuiski mulle, että sillä on tylsää... siitä asti se on avustanut mua isompien teemäärien keittämisessä ;) suodatinpussiin vaan irtoteetä reilusti, tai sitten pari pussukkaa. tuo mokkamasteri on hyvä, kun siinä on "tippalukko", jonka saa kokonaan kiinni, niin teen saa hetkeksi hautumaan suodatinpussissa :P~ ja tuo tee on ihanaa, semmosta "caramellista" *ryystää kupista*

1065853.jpg

tänään iski sitten syysnuha.. onneksi on rahaa kuin roskaa, voi niistää nenänsä viiskymppiseen ;)

1065854.jpg

jaa miten niin keskeneräisiä projekteja? missä? harhoja näet...! ei vaiskaan, tämmönen näkymä tällä hetkellä jaloissani.. ja sitten tietysti haudatut/ei niin kiireiset odottavat ovat ihan muualla, samoin kuin ompelukset.. eli tässä ovat vain "aktiiviset" työt... autere päällimmäisenä, liekki kurkistelee (odottaa muuten enää vain toisen pään liekkejä, päätä ja hapsuja!), valkoinen on wispin tekele, muovipussissa luuraa huopasta ja neulahuovutusvälineet (toisesta joulupatalapusta puuttuu koriste, kuvaa jossain myöhemmässä postauksessa). ja tuossa harmaassa laukussa uiskentelee pikkukaloja:

1065863.jpg

ja vuodatuksen jumimisen takia sain kuvan vasta nyt tänne... tai siis kirjoitukseen... jumi juuri kun laitoin että tallenna.... mutta siis... miten niin nuo ei näytä kaloilta?? ihan varmasti ne on kaloja... kaipa ne näyttää paremmalta sitten kun niitä on enemmän ja ne on ommeltu yhteen... noita on sit tarkotus tehä "muutama" lisää..