voi * vuodatus... kirjoitin sit äsken pitkän jutun tähän, mutta viimeistä kuvaa lisätessä hävitti sitten koko roskan... *kiroilee*

joo... kaikki on varmaan jo tylsistyny messuostosten esittelyyn, mutta pakkohan se on omansa esitellä...

1085974.jpg

vanha numero sinä osaat lehdestä (joulujuttuja) ja lahjaksi menevä "nakit silmille" silmienviilennyshaudepussukka (kaurapussi). x)

1085965.jpg

vyyhdit haukku koirankarvalankaa ja vuorelman vetoa. veto on ihanan kuohean tuntuista "sukkalankaa", siitä sukat itselle ja haukusta sukat tai tumput Miehelle. :)

1085970.jpg

sit 3 kerää alpakkalankaa, ihanan pehmyttä! tästä aion itsekkäästi tehdä kaulahuivin itselleni joskus joulun jälkeen.. knittyssä oli syöpäextrassa ihana sydänhuivi.. varmaankin se pääsee malliksi. :)

kaikenkaikkiaan kivat messut! viihdyin n. 4 tuntia, tosin loppupuolikkaan ELMA-messujen puolella eläimiä ihaillen ja rapsutellen. kännyssä on kovasti kuvia, ehkäpä saan ne joskus koneelle ja näette mm. alpakat :)

1085961.jpg

sitten väliaikatietoja käsitöistä... lapsen villasukat meni purkuun, tilalle aloitin pienet rinsessa-kämmekkäät, tänään sain melko paljon eteenpäin, varmaan tän ekan jo valmiiksi... ja tässä olen harjoitellut pyöröpuikolla pienen tekemistä.. siis magic looppia(?)... oisin tehny kaks kerralla, mutta raitalanka estää... pakko tehä ensin toinen.. mutta onhan tuo kieltämättä aika kätevää, ei sukkapuikot kilise.. x)